dilluns, 25 de maig del 2015

ROLES D'ENDIVIA O CROQUETES D'ESCAROLA







ROLES D’ENDIVIA (Recepta menorquina)

                     O

CROQUETES D’ESCAROLA


INGREDIENTS


Escarola les fulles verdes
Ceba tendra
All
Julivert
Alguna herba aromàtica que ens agradi com timonets,  romaní, sajolida, menta, Mª lluisa …..etc.
Farina
1 Ou
Aigua de soda
Sal
1 cullerada de postre de llevadura Royal

ELABORACIÓ


Es renta molt bé l’escarola i es talla petita més o menys 1 o 1,5 cm, també es talla la ceba tendra algo més petita que l’escarola, l’herba  que haguem triat, el julivert i l’all i es barreja molt bé.

Fem una massa amb l’ou, la farina, l’aigua de soda i la llevadura, que no quedi massa espessa.

Quan tinguem la massa hi posem la barreja de les verdures , ho salem i millor si ho deixem reposar durant una mitja hora.

Posem oli abundant a una paella i el calentem molt   i amb una cullera anem posant a fregint la barreja resultant, fins que quedin les croquetes ben rosses.

Es posen dins una escorredora, i quan ens sembli que están ben escorregudes, es posen encara en un plat amb paper absorbent.


 Jajaja. Es la manera de menjar-les amb una mica menys de remordiments. 



                      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada