Sense carbassa
INGREDIENTS
1 Bròquil
1/2 Kg. de fesols
1 Tros de carbassa (voluntari)
1 Osset de pernil o una pela de pernil sec
Sal
Aigua
Es posen el fesols en remull durant 5 o 6 hores -jo els deixo tota la nit i els costa menys de coure-
Un cop tous, es posen a bullir amb aigua freda, sal i un trocet xic d'os de pernil.
Quan comencen a bullir se'ls espanta dues o tres vegades, trencant l'ebullició, i a partir d'aqui posar-hi la carbassa i deixar-los bullir molt lentament fins que estinguin cuits.
En un altre recipient es posa a bullir el bròquil, que ha d'estar al dente -a mi m'agrada mes cuit- però la recepta es molt poc cuit.
Quan està tot cuit es posa una sola de fesols i els talls de bròquil per sobre, i es pot amanir amb oli i vinagre o fer-li un sofregit de pernil molt finet i tirar-li per sobre.
Aquesta es amb espurnes de carbassa.
Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada