dimarts, 3 de març del 2015

VERDURA DE BRÒQUIL AMB FESOLS




Sense carbassa








INGREDIENTS

1 Bròquil
1/2 Kg. de fesols 
1 Tros de carbassa (voluntari)
1 Osset de pernil o una pela de pernil sec
Sal
Aigua



Es posen el fesols en remull durant 5 o 6 hores -jo els deixo tota la nit i els costa menys de coure-

Un cop tous, es posen a bullir amb aigua freda, sal i un trocet xic d'os de pernil.
Quan comencen a bullir se'ls espanta dues o tres vegades, trencant l'ebullició, i a partir d'aqui  posar-hi la carbassa i deixar-los bullir molt lentament fins que estinguin cuits.

En un altre recipient es posa a bullir el bròquil, que ha d'estar al dente -a mi m'agrada mes cuit- però la recepta es molt poc cuit.

Quan està tot cuit es posa una sola de fesols i els talls de bròquil per sobre, i es pot amanir amb oli i vinagre o fer-li un sofregit de pernil molt finet i tirar-li per sobre. 








  Aquesta es amb espurnes de carbassa.











Que vagi de gust.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada