diumenge, 8 de març del 2015

AMANIDA MARQUÉS



















INGREDIENTS

Trumfes bullides amb la pela
Ceba trinxada fineta
Api trinxat finet
Col confitada en vinagre també talladeta fina
Tomata de conserva


S'amaneix una estona abans la ceba i l'api amb vinagre.
Es barreja la ceba amb l'api i la col.
Es pelen les trumfes i es tallen a rodanxes d'1 cm. de gruix, s'ameneixen amb sal, i se'n posa una capada en una safata, sobre de la trumfa, es posa una capada de la barreja de ceba, api i col.
Es van fent capades fins que en tinguem prou.
S'acaba el plat posant-hi a sobre forquilladetes de tomata de conserva previament escorreguda i salada.
Es rega tot amb oli d'oliva i ................. ES UNA DELÍCIA.


Si hi afegim una arengada dessalada i amanida amb all i julivert, deixa de ser MARQUES i la batejaré amb el nom D'AMANIDA PALLARESA D'HIVERN













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada