INGREDIENTS
Trumfes bullides amb la pela
Ceba trinxada fineta
Api trinxat finet
Col confitada en vinagre també talladeta fina
Tomata de conserva
S'amaneix una estona abans la ceba i l'api amb vinagre.
Es barreja la ceba amb l'api i la col.
Es pelen les trumfes i es tallen a rodanxes d'1 cm. de gruix, s'ameneixen amb sal, i se'n posa una capada en una safata, sobre de la trumfa, es posa una capada de la barreja de ceba, api i col.
Es van fent capades fins que en tinguem prou.
S'acaba el plat posant-hi a sobre forquilladetes de tomata de conserva previament escorreguda i salada.
Es rega tot amb oli d'oliva i ................. ES UNA DELÍCIA.
Si hi afegim una arengada dessalada i amanida amb all i julivert, deixa de ser MARQUES i la batejaré amb el nom D'AMANIDA PALLARESA D'HIVERN
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada