PENQUES DE BLEDA FARCIDES
Ingredients
· Penques de bleda
·
1 ou
·
Pernil salat
·
Formatge
·
Sal
·
Oli
Es pela i renta la penca, per tal
que no hi quedin fils, i es fan bullir amb aigua i sal fins adquirir la textura
més o menys dura segons el gust.
S’aixuguen be perque no
espurnegin al posar-les a la paella.
Posar una penca, un tall de pernil molt fi, una altra penca,un
tall de formatge i cubrir-ho tot amb una altra penca.
Si ho volem tobet, ho arrebossarem amb un batut que previament
haurem preparat amb ou, farina i una mica de sal.
Si ho volem cruixent, ho arrebosarem amb un batut preparat
previament de sifó i farina. I una mica de sal.
Es fregeix amb abundant oli d'oliva.
Hola Antonia, sóc la Laura la filla de la Teresa i et segueixo des de Jordània! M'encanta tota la informació de les verdures i encara més les receptes. T'escric per animar-te a continuar publicant receptes pallareses amb verdures. Que no es perdi la tradició! Una abraçada
ResponEliminaHola Antònia, acabo de descobrir el teu blog i m'agrada molt! A veure si fas moltes publicacions i ens dones més "joc" amb les verdures, que jo només les faig bullides!!! A partir d'ara em tens de seguidora! Una abraçada.
ResponEliminaMontse
Ha d'estar molt bó
ResponEliminaha d'estar molt bó
ResponElimina