diumenge, 22 de febrer del 2015

Penques de bleda



PENQUES DE BLEDA FARCIDES

  



















Ingredients

·         Penques de bleda
·         1 ou
·         Pernil salat
·         Formatge
·         Sal
·         Oli

Es pela i renta la penca, per tal que no hi quedin fils,  i es fan bullir amb aigua i sal fins adquirir la textura més o menys dura segons el gust.

S’aixuguen be perque no espurnegin al posar-les a la paella.

Posar una penca, un tall de pernil molt fi, una altra penca,un tall de formatge i cubrir-ho tot amb una altra penca.
Si ho volem tobet, ho arrebossarem amb un batut que previament haurem preparat amb ou, farina i una mica de sal.
Si ho volem cruixent, ho arrebosarem amb un batut preparat previament de sifó i farina. I una mica de sal.
Es fregeix amb abundant oli d'oliva.




4 comentaris:

  1. Hola Antonia, sóc la Laura la filla de la Teresa i et segueixo des de Jordània! M'encanta tota la informació de les verdures i encara més les receptes. T'escric per animar-te a continuar publicant receptes pallareses amb verdures. Que no es perdi la tradició! Una abraçada

    ResponElimina
  2. Hola Antònia, acabo de descobrir el teu blog i m'agrada molt! A veure si fas moltes publicacions i ens dones més "joc" amb les verdures, que jo només les faig bullides!!! A partir d'ara em tens de seguidora! Una abraçada.
    Montse

    ResponElimina